Beoordelingen van Liman Grillroom Almere

Recente recensies van Liman Grillroom Almere

5 sterren na 15 reviews

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topper zoals altijd, mals vlees! Kapsalon kip wou ik hebben en liman heeft die lekker gemaakt ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalons zijn altijd top van Liman Grillroom het enige probleem is dat de bakjes steeds minder gevuld worden dan vroeger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De tavuksote en broodje gambas waren heerlijk. Wij zullen zeker hier vaker eten!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vriendin van ons raadde jullie aan helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Zeker voor herhaling vatbaar! Bezorger was vriendelijk.. eten goed op smaak en lekker warm

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons de eerste keer dat wij hier (Liman Grillroom) eten bestelde. Het is altijd onzeker als je bij een nieuwe plek eten haalt of het uiteindelijk bevalt. Hierover kan ik heel duidelijk zijn, het eten en de broodjes waren lekker (en ook niet te vet). Als je online besteld krijg je een drankje naar keuze en ook nog korting op de rekening. We zullen hier zeker nog vaker bestellen!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvol eten, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Schotels zijn goed en veel!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer top!!! Snelle en aardige bezorger!En eten was weer lekker op smaak en warm!!! De schotels zijn een aanrader!!!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kofteschotel. Was zeer lekker alles was top goed warm. Goed gevulde porties en aardige bezorger ! :)

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede bezorging en heerlijke kofte en kapsalon! Dit is voor ons de beste zaak in haven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, schotel wel wat aan de kleine kant, maar zeker lekker.